Αληθινή Φιλοξενία

Οι Υπηρεσίες μας

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ


 • Υποδοχή ανοικτή 24 ώρες
 • Υπηρεσία γρήγορης αναχώρησης (παρακαλούμε συμπληρώστε το έντυπο στη reception)
 • Wi-Fi
 • Υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών
 • Δυνατότητα παροχής tablet

ΔΩΜΑΤΙΑ


 • Επιλογή μαξιλαριών
 • Υπηρεσία αφύπνισης
 • Καθημερινή καθαριότητα
 • Αλλαγή κλινοσκεπασμάτων κάθε 2 μέρες
 • Καθημερινή αλλαγή ιματισμού μπάνιου
 • Αλλαγή πετσετών κατόπιν αιτήματος

ΜΠΑΡ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ


 • Πρωινό εκτός ωραρίου λόγω πρωινής αναχώρησης
 • Παροχή φαγητού σε πελάτες σε ειδικές συσκευασίες εφόσον ζητηθεί
 • Παροχή πρωινού στα δωμάτια εφόσον ζητηθεί
 • Διάρκεια πρωϊνού 07:00-10:30

ΠΙΣΙΝΕΣ

Οι πισίνες μας είναι τα τα διαμάντια μας. Φτιαγμένες για όλα τα γούστα, υπερκαλύπτουν κατά πολύ την δυναμικότητα μας, έτσι μπορούν όλοι να κολυμπήσουν όσες ώρες το επιθυμούν ημερησίως άνετα, και αν βαρεθούν μπορούν πολύ απλά να μετακομίσουν σε κάποια διπλανή με άλλο σχήμα και άλλη χρήση. Από την πισίνα του pool bar, στην παραλληλόγραμμη, κι από κει στην εσωτερική αν βρέχει ή αν δεν αντέχετε τον καλοκαιρινό μας ήλιο, ή στην πισίνα με τα τζακούζι στην περιοχή του Σπα, και το αντίστροφο. Το μόνο που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας είναι το αντηλιακό σας…

Για την είσοδο σας στην περιοχή του Σπα υπάρχει χρέωση 5 ευρώ ημερησίως το άτομο. Το ξενοδοχείο διαθέτει πετσέτες προς ενοικίαση για χρήση στην πισίνα ή την παραλία προς 1 ευρώ ημερησίως το τεμάχιο.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Καφεδάκι στην βεράντα, μεσημεριανό ή βραδινό με θέα τα παράλια της Τουρκίας και τα φωτισμένα γρι-γρι μέσα στα εβένινα νερά του Αιγαίου, ή ποτό παρέα με το laptop σας και τους φίλους σας εκ του μακρόθεν, όποιο κι αν είναι το πρόγραμμα σας στην βεράντα μας θα απολαύσετε βραδιές και μεσημεριανές φιέστες με το αιγαιοπελαγίτικο αεράκι και τον ελληνικό ήλιο αγκαλιά σας… Το εστιατόριο του ξενοδοχείου διαθέτει 260 τετραγωνικά μέτρα εσωτερικού χώρου, καθώς και 500 τετραγωνικά μέτρα εξωτερικού χώρου-βεράντας, με θέα στη θάλασσα κατάλληλα να εξυπηρετήσουν κάθε είδους δεξίωση ή event.
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου χρησιμοποιεί συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 και HACCP.

ΣΠΑ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Ο χώρος του Spa ένα απέραντο μπαλκόνι στο Αιγαίο…
Σαν ένας κρεμαστός κήπος, που σε συνδυασμό με τη θέα στη θάλασσα και το γαλάζιο του ουρανού, δίνει την αίσθηση στους επισκέπτες του ότι ταξιδεύουν πάνω απ’ τη θάλασσα.

Εκτός όμως της φυσικής ομορφιάς μπορεί κανείς να απολαύσει την εσωτερική πισίνα με το επαγγελματικό Jacuzzi το οποίο διαθέτει τρεις τρόπους λειτουργίας έτοιμους να απαλλάξουν από κάθε είδους ψυχικής ή σωματικής κόπωσης.
Στον κλειστό χώρο ευεξίας βρίσκονται επίσης μια σουηδικού τύπου σάουνα, δύο Power Douche, και το Hammam (ένα για γυναίκες και ένα για άντρες), το οποία μπορεί να εξυπηρετήσει ως έξι άτομα.
Στον χώρο του Spa βρίσκονται επίσης δύο διάδρομοι, ένα πολυόργανο γυμναστικής, ένα στατικό ποδήλατο, και βάρη για να μην στερηθείτε την χαρά της γυμναστικής στις διακοπές σας.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει, στη δεύτερη ειδική πισίνα (Wellness Pool) που βρίσκεται στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο του Spa.
Η Wellness Pool εφοδιασμένη με: καταρράκτη πλάτους ενός μέτρου, δύο Jacuzzi για ενήλικες, έξι επιπλέον power jets στη κύρια πισίνα, δύο cannon jets για αυχενικό μασάζ και μασάζ πλάτης, καθώς και επαγγελματικό σύστημα (με μοτέρ 10 ίππων) αντίθετης κολύμβησης (reverse swimming) μπορεί να δώσει μέσα σε είκοσι λεπτά πραγματική αναζωογόνηση, καλή κυκλοφορία, και ευεξία για το υπόλοιπο της ημέρας σας.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Για τους μικρούς μας φίλους το ξενοδοχείο Viva Mare διαθέτει δύο παιδικές πισίνες ξεχωριστές από των ενηλίκων με 0,60 μέτρα βάθος και 1 μέτρο βάθος για τα μεγαλύτερα παιδάκια.

Δύο παιδικές χαρές, για παιδάκια από ενός έτους μέχρι δεκαπέντε, με πλαστικά παιχνίδια, τραμπολίνο και κούνιες, κατάλληλες ακόμη και για τους μεγάλους, αν το παιδί μέσα τους υπάρχει ακόμη…

 

ΧΟΡΟΣ & YOGA

Στο ξενοδοχείο μας θα μπορέσετε επίσης να κάνετε μαθήματα Yoga και Pilates, με εξειδικευμένους εκπαιδευτές. Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ρεσεψιόν, τα μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα αναλόγως της συμμετοχής που θα υπάρχει.

Επίσης γίνονται μαθήματα χορού.
Τιμές:
Σάλσα: 20€ /90 λεπτά
Συρτάκι: 20€ / 90 λεπτά
Σάλσα + Συρτάκι: 30€

Υποσημείωση:
Οι ώρες των μαθημάτων, η συμμετοχή σας σε αυτά καθώς και η αμοιβές κανονίζονται απ’ευθείας με τους εκπαιδευτές σας
Το ξενοδοχείο προσφέρει μόνον τον χώρο του σπα για την διοργάνωση.